Back to All Events

Bubiklubin Bubivisa

Kesä on takana ja koulu on alkanut. Illat pimenee, mutta vauhti kiihtyy. Tämän lisäksi mielihyvää buustaa tuttuun torstaiseen ajankohtaan tauolta palaava, suuren suosion saavuttanut Bubiklubin Bubivisa! 

Visaisat kyssärit, huuruiset hörpyt ja leppoisa tunnelma sekä tällä kertaa isot kamat, isot lavat, uudet tuulet toivottavat kaikki visailijat tervetulleiksi.

***

PAIKKA JA AIKA:
Keväästä poiketen visat alkavat nyt Kaijakka Yöbaarissa, mutta ajankohta ei ole muuttunut keväästä mihinkään, eli visapäivä on torstai. Ensimmäinen visa pärähtää käyntiin 2.10. klo. 19.30!

VISAT JA PALKINNOT:

Tuttuun tapaan lapasesta lähtevät visan kysymykset ovat laidasta laitaan ja edelleen ammattimaiseen tapaan printattu sekä luettu suoraan A4:lta! Jokaisessa visassa kyssärit tulee seuraamaan tiettyä punaista lankaa eli viikoittain vaihtuva teema on kudottu kysymyksiin bubiklubimaisella kujeilulla.
Bubivisa sarja jatkuu ja siinä kaikkien visojen korkeimman yhteispistemäärän saavuttanut joukkue voittaa jotain unohtumatonta ja maukasta. Sen lisäksi jokaisen yksittäisen visan voittajajoukkue palkitaan tuotepalkinnoin. 

Turha vaihtaa toimivaa palkintojaottelua, eli tälle syksyllekin jaetaan palkinto ahkerimmin visoissa käyneelle joukkueelle. Palkinto on nimeltään TNV = TuuNyVittu-palkinto, joka arvotaan kaikkien vähintään 5 visassa käyneiden kesken viimeisessä visassa. Palkinnoksi on luvassa lahjakortteja ja oman joukkueen nimi kaiverrettuna hienoon ja uniikkiin Bubivisa-kiertopalkinto-tauluun.

SÄÄNNÖT JA MUUTA:
Visoihin osallistuvan joukkueen maksimi kilpailijamäärä on 5hlö/joukkue ja tästä asiasta ollaan tällä kaudella erittäin tarkkoja! Kerää siis porukka ja tule visailemaan.
Visan aikaan Yöbaari:ssa on opiskelijaystävälliset hinnat ja henkilökunta, jonka housut ei hierrä kainaloita palvelemassa teitä visailijoita, unohtamatta tietenkään ihania ja söpöjä Bubiklubin hölmöjä visanpitäjiä.
Torstait on opiskelijan lauantai, joten visoista on oiva mahdollisuus jatkaa sitten eteenpäin opiskelijakarkeloihin, ja tästä syystä myös HAALAREISSA Bubivisoihin tuleminen on edelleenkin SALLITTUA!

Earlier Event: October 10
Sanin Aulanko-albumin levynjulkaisubileet
Later Event: October 17
Free Bird Tattoo - Precious Party