Back to All Events

Yöbaarin Avajaiset - Club Harha Jori A. Kopponen & Muusikkokoomikko Ville Saarenketo


Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Kaijakka uusiutuu täysin. Laukontorin laidalla sijaitsevanravintolan tiloihin avautuu uusi, neljään asti auki oleva Kaijakka Yöbaari. Ovet avataan pääsiäiseksi ja virallisia avajaisia vietetään lauantaina 26.4. alkaen ello 21:00.

Yhtenä uuden yöravintolan erikoisuutena mainittakoon Kauppahallista tutun 4 Vuodenaikaa-ravintolan kanssa yhteistyössä suunniteltu ruokalista, joka pitää sisällään mm. Kaijakkaa varten suunniteltuja Premium Hot Dogeja, sekä yön yli uunissa haudutettua possun poskea. Ruokalista on tarjolla aina aamuyöhön puoli neljään saakka!

Avajaisillan ohjelmistossa Kaijakan taikuriklubin Club Harhan isännät Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki saavat vieraakseen Julkkis BB:stä tutun Jori A. Kopposen. Musiikki- ja huumoripuolesta vastaa muusikkokoomikko Ville Saarenketo.

Avajaisten kunniksi ravintolaan ilmainen sisäänpääsy kello 24 saakka!